Opis forum
Administrator
hmmm ja nie slucham tego ale Wy pewnie sluchacie chociaz tu jeszcze nikogo nie ma i nie wiem czy ktos bedzie.. i chyba tyle chce dodac chocia¿ sam nie wiem
Administrator
ja znam stare przeboje nowych za bardzo nie ale tez cos tam sie znajdzie ^^
Administrator
hahahaha o kurde:p w sumie teledysk fajny ale nie podoba mi jej angielski i wgl ksero Lady Gagi...
a wgl haha wychodzi plyta "Letni Chamski Podryw" Mandaryna go¶ciem na plycie w jakiejs piosence hah ciekawe to bedzie... tzn pewnie zenuj±ce ;p
No teledysk ujedzie... angielskiej wersji widzia³am tylko kawa³ek ale mo¿e zaraz przes³ucham
Letni chamski podryw + Mandaryna omg hahaha Co ta kobieta wyprawia, ju¿ jest na samy dnie i mysli, ¿e tym siê wybije? To bd Meksykañska masakra pi³± mechaniczn± po prostu.!
Administrator
ej wez wgl najgorsze jest to ze Ci kolesie z tego zespolu mowia ze to hip hop jak moga tak robic nie rozumiem ich to kurwa nie jest hip hop!!
a masz jaka ulubion± piosenke Dody?:d hehe ja kiedys sluchalem jej troche jak MTV ogladalem czesto.. to chyba piosenka "2bajki" mi sie najbardziej podobala
No ale co to w³a¶ciwie jest? disco? haha
Ulubion± Dody... znam kilak kawa³ków, hmm ale ulubionej nie mam... 'Szansa' pamiêtam, ¿e mi d³ugo w glowie siedzia³a po tym jak j± na vivie us³ysza³am ;p
Administrator
w sumie ja dody malo znam tez nutek heh ale ta najlepiej chyba zapamietalem z jej tworczosci ;p bo ogolnie to jej wcale nie slucham ostatnio a tak to sluchalem jakies z 2 3lata temu hehe
a letni chamski podryw to nie wiem jak to nazwac bo to niby jest taki hip hop tzn hip hopolo z domieszka popu, discopolo ;p dla mnie to to wyglada bardzo podobnie do Monopolu... chociaz chink³eczento Wymiata xd
Administrator
hmm jak tak teraz zagl±dn±³em to wujka google to jest z 2005roku i w tych czasach wlasnie sluchalem wszystkiego bo pozniej juz tylko rap
a co do LCHP(bede pisal w skrocie) no rzeczywiscie maja lepsze troche kawalki od Monopolu... aaa monopol 2ich plyta zapowiada swietnie hahaha z tym singlem zenujacym...
Administrator
hehehe no zmieni³ ch³opak bran¿e z ulicznego hip hopowca.... na totalne gowno widzisz ludzie czasem podejmuj± rozne kroki a czesto wydaje im sie ze podejmuja dobre ale tak naprawde zle st±paj± po ziemii i tu jest przyklad tego nieslawnego pana
My¶la³, ¿e jak siê we¼mie za tak± muzê to nie wiadomo ile kasy na tym zarobi... Tak siê podjara³ tym, ¿e 'w aucie' zrobi³o taki sza³, ¿e w koñcu zacz±³ co¶ takiego tworzyæ a ta piosenka raczej mia³a byæ tylko takim przerywnikiem... Po prostu nuta zrobiona dal zabawy bez przekazu, taka dla zwa³y. Co za idiota z tego go¶cia. Ludzie siê po¶miej± i w koñcu im siê znudzi, a wtedy zapomn± o takim zespole jak 'Monopol'. Przykre...
Administrator
no heh on w sumie byl pomyslodawc± tego z soko³em tej nutki "w aucie" i jest w niej w oryginale smiech na sali poprostu mysle ze 3plyta monopolu nie powstanie chyba ze bedzie calkowicie inna ale to mowi o nim wszystko : https://www.youtube.com/watch?v=TVWb1M8 … r_embedded a ciekawy jestem jak plyta "LCHP" sie sprzeda czy odniesie komercyjny sukces