Opis forum
Administrator
hmmm ja nie slucham tego ale Wy pewnie sluchacie chociaz tu jeszcze nikogo nie ma i nie wiem czy ktos bedzie.. i chyba tyle chce dodac chociaż sam nie wiem
Administrator
ja znam stare przeboje nowych za bardzo nie ale tez cos tam sie znajdzie ^^
Administrator
hahahaha o kurde:p w sumie teledysk fajny ale nie podoba mi jej angielski i wgl ksero Lady Gagi...
a wgl haha wychodzi plyta "Letni Chamski Podryw" Mandaryna gościem na plycie w jakiejs piosence hah ciekawe to bedzie... tzn pewnie zenujące ;p
No teledysk ujedzie... angielskiej wersji widziałam tylko kawałek ale może zaraz przesłucham
Letni chamski podryw + Mandaryna omg hahaha Co ta kobieta wyprawia, już jest na samy dnie i mysli, że tym się wybije? To bd Meksykańska masakra piłą mechaniczną po prostu.!
Administrator
ej wez wgl najgorsze jest to ze Ci kolesie z tego zespolu mowia ze to hip hop jak moga tak robic nie rozumiem ich to kurwa nie jest hip hop!!
a masz jaka ulubioną piosenke Dody?:d hehe ja kiedys sluchalem jej troche jak MTV ogladalem czesto.. to chyba piosenka "2bajki" mi sie najbardziej podobala
Administrator
w sumie ja dody malo znam tez nutek heh ale ta najlepiej chyba zapamietalem z jej tworczosci ;p bo ogolnie to jej wcale nie slucham ostatnio a tak to sluchalem jakies z 2 3lata temu hehe
a letni chamski podryw to nie wiem jak to nazwac bo to niby jest taki hip hop tzn hip hopolo z domieszka popu, discopolo ;p dla mnie to to wyglada bardzo podobnie do Monopolu... chociaz chinkłeczento Wymiata xd
Administrator
hmm jak tak teraz zaglądnąłem to wujka google to jest z 2005roku i w tych czasach wlasnie sluchalem wszystkiego bo pozniej juz tylko rap
a co do LCHP(bede pisal w skrocie) no rzeczywiscie maja lepsze troche kawalki od Monopolu... aaa monopol 2ich plyta zapowiada swietnie hahaha z tym singlem zenujacym...
Administrator
hehehe no zmienił chłopak branże z ulicznego hip hopowca.... na totalne gowno widzisz ludzie czasem podejmują rozne kroki a czesto wydaje im sie ze podejmuja dobre ale tak naprawde zle stąpają po ziemii i tu jest przyklad tego nieslawnego pana
Myślał, że jak się weźmie za taką muzę to nie wiadomo ile kasy na tym zarobi... Tak się podjarał tym, że 'w aucie' zrobiło taki szał, że w końcu zaczął coś takiego tworzyć a ta piosenka raczej miała być tylko takim przerywnikiem... Po prostu nuta zrobiona dal zabawy bez przekazu, taka dla zwały. Co za idiota z tego gościa. Ludzie się pośmieją i w końcu im się znudzi, a wtedy zapomną o takim zespole jak 'Monopol'. Przykre...
Administrator
no heh on w sumie byl pomyslodawcą tego z sokołem tej nutki "w aucie" i jest w niej w oryginale smiech na sali poprostu mysle ze 3plyta monopolu nie powstanie chyba ze bedzie calkowicie inna ale to mowi o nim wszystko : https://www.youtube.com/watch?v=TVWb1M8 … r_embedded a ciekawy jestem jak plyta "LCHP" sie sprzeda czy odniesie komercyjny sukces