Opis forum
ja najbardziej lubiê Lee
bo jest taki ahhh ... z jednej strony mi³y, uprzejmy i sympatyczny, a z drugiej ma ADHD i wgl jest pozytywnie pierdolniêty ^ ^
Oczywiscie, ze sasuke ;p
Hmm...xD lubiê typka bo ma zajebiste umiejêtno¶ci najbardziej podoba mi siê podoba taka umiejêtno¶æ u niego nie mogê wam powiedzieæ bo jeszcze tego nie by³o w anime ;p ale moge powiedziec ze to jest zaje****
Jedyne co mi siê w nim podoba z charakteru to chciwo¶æ hehe
Ostatnio edytowany przez sasuke123 (2011-02-14 16:55:31)
Mo¿e ja te¿ siê wypowiem. Moim ulubieñcem jest Sasuke. Dlaczego? Mmmhmmmm... Podoba mi siê jego arogancja i opanowanie. Sasuke jest równie¿ bardzo silny, jego zdolno¶ci mi imponuj±. W walce u¿ywa nie tylko si³y ale tak¿e rozumu. Po prostu moim zdaniem ma zajebisty charakter
w sumie to ja mia³abym problem z wyznaczeniem postaci takiej naj i wgl pod ka¿dym wzglêdem ... bo ka¿da ma w sobie co¶ innego, co¶ fajnego
i ka¿dego lubiê po trochu, niektórych bardziej, innych ju¿ troszke mniej ;P
Administrator
"w sumie to ja mia³abym problem z wyznaczeniem postaci takiej naj i wgl pod ka¿dym wzglêdem ... bo ka¿da ma w sobie co¶ innego, co¶ fajnego
i ka¿dego lubiê po trochu, niektórych bardziej, innych ju¿ troszke mniej ;P" no bez kitu identycznie to odczuwam wiec tylko tyle dodam peace heh